HTML

Leila&Lola

Két tini naplója. Debreceniek. 14 évesek. Imádnak énekelni, zenélni, fényképezkedni és blogot írni. Röviden ennyi...

Friss topikok

  • Nimo.*: látom elszántátok magatokat blogírásra, ám a lelkesedésetek igen hamar lankadt. szerintem jó ötlet... (2010.05.12. 21:01) 2007.10.22. Hétfő

Linkblog

Archívum

2007.10.22. Hétfő

2007.10.22. 16:17 | zsanifanni | 1 komment

Lola&Leila

Különböző időpontban keltünk.:

Leila mondja:Én hamarabb keltem, mint Lola, és próbáltam őt is felébreszteni, ami be kell hogy valljak igen nehezen sikerült mit mondjak!!!

Lola mondja:De Leila párnacsatával ébresztett és arra pedig senki nem akar felkelni.

Leila:Először szépen ráztalak!

Lola:Utána pedig a fejemhez dobtad azt a rohadt párnát!

Leila:Mert nem ébredtél fel.De mostmár hagyjuk ezt a témát!

 

Azután elmentünk a parkba újabb fényképeket csinálni! Mikor visszajöttünk, teljsen szétfagytunk, de annyi erőnk még volt, hogy elmenjünk a McDonald's - ba. Vettünk két sajtburgert, két Colát, két sültkrumlit  katchup - al. Meg még vettünk egy fagyit is. Miután megettük, felmentünk az emeletre, (ami valójában kisgyerekeknek van). Cho-choztunk, felmentünk az ugrálóvárba is, és mindenki minket nézett, a kisbabák között ;P Cho-cho közben két 4-5 éves kissrác kiállt ellenünk, mondanom se kell ki győzött: hát persze hogy ők 8) De errre a magyarázat, hogy ők férfiak lesznek egyszer és ők szeretik a focival kapcsolatos cuccokat!!! Majd pedig PlayStationöztünk, amit eleinte nem is értettük hogy, hogy működik. Aztután elmentünk a Tescoba, mert a könyvtár rendez egy halloween bulit és minket is meghívtak, és a Tescós újságban láttuk, hogy van sötétben fluoreszkáló műprotkó és még sok ilyen baromság. De elfogyott egytől-egyig. Meg akartunk venni rövid élettartalmú hajfestéket, de végülis nem vettük meg, mert még ráérünk vele... Akartunk venni művért, amit mindenhova, még a ruhára is lehet kenni. Leila beleszeretett egy csontvázba, amit felakart rakni az ágya fölé. Koszosnak tűnő háló meg ilyenek voltak rajta... Úgyhogy ez a nap is jól telt.

A bejegyzés trackback címe:

https://blogszuletes.blog.hu/api/trackback/id/tr16203885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nimo.* 2010.05.12. 21:01:48

látom elszántátok magatokat blogírásra, ám a lelkesedésetek igen hamar lankadt. szerintem jó ötlet egy ilyennel próbálkozni. szurkolok nektek, hogy minnél több bejegyzés szülessen. addig is nézzetekbe hozzánk: nimo.blog.hu remélem kedveteket lelitek a blogolás folytatásáshoz, ha elolvassárok a bejegyzéseinket. hajrá! chuu~Namida*
süti beállítások módosítása